kmszak-1998 -- 1998-ban végzett veszprémi környezetmérnökök levelezőlistája

 

kmszak-1998 listáról

1998-ban végzett veszprémi környezetmérnöki évfolyam levelezőlistája.
A listára jelenleg bárki irhat, de a lista archívumát csak a tagok nézhetik meg. A listára egyszerre elküldhető maximális levélméret 50 kB, ennél nagyobb méretű levelek adminisztrátori jóváhagyással jelenhetnek csak meg.

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) kmszak-1998 archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

kmszak-1998 lista használata
Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd hozzászólásodat: kmszak-1998@listserv.vein.hu.

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) kmszak-1998 listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) kmszak-1998 listára való feliratkozáshoz. Ez egy zártkörű lista, a feliratkozásod engedélyezésig függőben marad. A szerkesztő döntéséről e-mailben értesítést fogsz kapni. A lista továbbá egy nyilvános levelezőlista, amely azt jelenti, hogy a tagok listája bárki számára elérhető. (de a címek módosítva lettek úgy, hogy ne legyenek könnyű célpontok a spammereknek).

Feliratkozás előtt kérlek olvasd el a listaszerver illemtanát!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat.

  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni?  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen

kmszak-1998 lista tagjai
kmszak-1998 levelezőlista tagjainak megtekintéséhez kattints ide:

kmszak-1998 listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt vagy a feliratkozási e-mail címedet:

... vagy válaszd ki a címedet a tagok listájából (lásd feljebb). Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


kmszak-1998 listát működteti: vizisz at freemail.hu
kmszak-1998 adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
listserv.vein.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix